preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 6. 1998. 13:57 | RSS

CARNet na 13. svjetskom festivalu animiranih filmova - Animafest'98

U Zagrebu je od 17. do 21. lipnja 1998. godine održan 13. svjetski festival animiranog filma - Animafest '98. Nastavljajući tradiciju sudjelovanja na događanjima Animafesta-a, započetu 1994. i nastavljenu 1996. godine, CARNet je i ove godine bio prisutan na festivalu.

Kao i prethodnih godina, CARNet je i ove godine osigurao prostor za službene Web sadržaje festivala na jednom od svojih Web poslužitelja, a novost u popratnim sadržajima koje je CARNet organizirao povodom Animafest-a, bio je živi prijenos pojedinih događanja na festivalu putem Interneta. Također, CARNet je u predvorju Koncertne dvorane "Vatroslav Lisinski", gdje se održavao festival, postavio i dva Webomata na kojima su posjetitelji u predahu između festivalskih događanja mogli pregledati Web stranice s festivalskim novostima, ali i druge sadržaje na Internetu.

Također, CARNet je organizirao i glasovanje za film s najzanimljivijom prezentacijom na Web stranicama festivala. Ovogodišnja nagrada "Miljenik Interneta" pripala je filmu "Geri's Game" autora Jana Pinkave u produkciji Pixar Animation Studios. (Kratak isječak iz filma možete naći ispod adrese http://www.pixar.com/shorts/geri/geri.html)

CARNetove Web stranice načinjene povodom ovogodišnjeg Animafest-a nalaze se na adresi http://www.animafest.hr/cn98.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju