preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 2. 6. 1998. 14:03 | RSS

Nova inačica CARNetovog Web poslužitelja

Dana 2. lipnja 1998. godine objavljena je nova inačica CARNetovog Web poslužitelja. Osim u grafičkom dizajnu, CARNetov Web poslužitelj doživio je značajne promjene i u sadržaju koji nudi posjetiteljima. Posebno, dodani su neki novi sadržaji i povećana je količina informacija koja je dostupna posjetiteljima.

Objavljivanje nove inačice CARNetovog Web poslužitelja izazvalo je veliko zanimanje hrvatskih internauta. Tako se u samo dva dana više nego udvostručio broj pristupa CARNetovom Web poslužitelju. U ponedjeljak, 1. lipnja 1998. bilo je ukupno oko 12 tisuća pristupa Web poslužitelju, a u srijedu, 2. lipnja 1998. načinjeno je oko 30 tisuća pristupa. Pri tome, u te brojke nisu uključeni pristupi s carnet.hr i srce.hr domena.

CARNetov Web poslužitelj nalazi se na adresi http://www.carnet.hr a prijedlozi i primjedbe vezane uz CARNetove Web stranice mogu se poslati na adresu webmaster@carnet.hr.

Dubravko Penezić, CARNetov webmaster:

Nova verzija CARNetovog Weba obiluje raznim novostima. Mislim da je najvažnija novost primjena "Preporuke ISO-8859-2" za prikaz hrvatskih grafema. Sve Web stranice, kojih ima na poslužitelju oko 400, načinjene su u skladu s tom preporukom.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju