preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 9. 2012. 14:30 | RSS

Internet prijenos FP7 Info dana

FP7 Info dan koji će se održati u četvrtak, 20. rujna 2012. u prostoriji E2 (J. Marohnića 5) s početkom u 10 sati moći ćete pratiti i putem Internet prijenosa. Prijenos događanja bit će dostupan putem linka http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=1917.

Sudionici koji će događanje pratiti putem Interneta moći će tijekom prijenosa postavljati pitanja putem e-mail adrese FP7info@carnet.hr. Na pitanja će se odgovarati po završetku izlaganja predavača. S obzirom da je vrijeme ograničeno, na pitanja na koja se ne odgovori tijekom događanja organizatori će odgovoriti naknadno putem elektroničke pošte.

Podsjećamo da Info dan organizira  BICRO/HIT u suradnji s CARNetom. Info dan bit će posvećen novim natječajima za Sedmi okvirni program (FP7), područje Suradnje (Cooperation). Ovo je područje posebno zanimljivo svima koji se bave istraživanjima na području informacijskih i komunikacijskih tehnologija te njihovom primjenom u infrastrukturi i uslugama, robotici, nanoelektronici, digitalnom sadržaju i jezicima, zdravlju, proizvodnji te mnogim drugim područjima.

Na info danu moći ćete saznati koje su teme i područja prisutni u najnovijim natječajima (10 i 11), dobiti okvir financijskih pravila, statistiku hrvatskog učešća te čuti iskustva nositelja trenutno aktivnog projekta (UrbanWater) kojeg će predstaviti doc.dr.sc. Mario Vašak s Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Program možete pogledati na http://www.fp7.hr/docs/Aktualno2012/20120920Program.pdf.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju