preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 10. 2012. 11:20 | RSS

Otvoreno glasanje publike na natjecanju Webfestival 2012

Završnica ovogodišnjeg Webfestivala se približila, a za prijavljene Mlade kreativce i Majstore  započeo je najnapetiji dio natjecanja – prijave na natjecanje su završile, a od ponedjeljka, 14.listopada otvoreno je glasanje u kojem će najbolje radove odabrati Ocjenjivački sud (u skladu s kriterijima ocjenjivanja), a i publika će imati priliku odabrati jednog pobjednika.

Webfestival  se ove godine bavio temom multimedijskog učenja i izrade obrazovnih multimedijskih sadržaja od video materijala, screencastova i podcastova do animacija.

Autori su svoje radove mogli prijaviti u dvije kategorije: Mladi kreativci (do 18 godina) i Majstori (stariji od 18 godina). Od 40 pristiglih prijava, u oštroj konkurenciji Mladih kreativaca natjecat će se 25 prijavljenih radova, a u kategoriji Majstora njih 15.

Glasanje se provodi uz pomoć društvenih mreža Facebook i Google+ čiji su gumbi implementirani na stranicama za glasanje publike te tako omogućuju prikupljanje glasova (lajkova).

Glasanje publike bit će otvoreno do 29. listopada u 12 sati, kada ćemo saznati koji su multimedijski radovi osvojili simpatije publike trinaestog Webfestivala u obje kategorije. Iako će se lajkati moći i nakon tog roka, naknadni lajkovi  neće utjecati na rezultate.

Popis svih prijavljenih sadržaja možete pogledati na stranici http://webfestival.carnet.hr/2012/prijavljeni

Pobjednici natjecanja bit će proglašeni krajem listopada, a nagrade će pobjednicima biti dodijeljene na CARNetovoj korisničkoj konferenciji - CUC 2012, koja traje od 12. do 14. listopada 2012. u Rijeci.

Više o Webfestivalu 2012 saznajte na http://webfestival.carnet.hr/.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju