preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 24. 5. 1997. 13:52 | RSS

CARNet na MIPRO'97

U Opatiji je od 19. do 23. svibnja održan MIPRO'97, međunarodna konferencija o multimedijskim i hipermedijskim sustavima, na kojoj je CARNet predstavio svoja iskustva na području primjene multimedijskih mrežnih aplikacija.

Na MIPRO'97 CARNet je nastupio sa svojim izložbenim mjestom na kojem je predstavio svoja iskustva u primjeni slijedećih tehnologija:

CARNetov izložbeni prostor bio je otvoren za posjetitelje cijelo vrijeme trajanja konferencije i na njemu su posjetitelji imali priliku vidjeti i isprobati različitu multimedijsku opremu i aplikacije, te dobiti detaljne informacije o oglednoj opremi.

Velik broj posjetitelja koristio je CARNetovu opremu na MIPRO'97 i za obavljanje poslova poput čitanja i slanja pošte, a mnogi su predavači na CARNetovom štandu pripremali svoja predavanja i popratne materijale. Na taj je način na CARNetovom prostoru na MIPRO'97 vladala vrlo ugodna, ležerna i radna atmosfera s puno posjetitelja. CARNetov tim na MIPRO'97 činili su Ruzica Vučić, Igor Tešija, Anđelko Zigman, Vesna Vrga i Aleksandar Fabijanić.

Službeni Web server posvećen konferenciji MIPRO'97 možete naći na adresi mipro.irb.hr.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju