preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 22. 9. 2004. 00:00 | RSS

E-learning radionica o instrukcijskom dizajnu «Effective Courses by Design»

Nova e-learning radionica pod nazivom «Effective Courses by Desigh», a na temu instrukcijskog dizajna, održava se 21. i 22. listopada 2004. godine u prostorijama Sveučilišnog računskog centra u Zagrebu, Marohnićeva bb. Predavač je mr. Jeff Miller, sa Sveučilišta British Columbia iz Kanade. Više informacija o radionici potražite na adresi http://edupoint.carnet.hr/e-radionica/rad06/.

Jeff Miller je instrukcijski dizajner i nastavnik na Sveučilištu British Columbia s velikim iskustvom u planiranju, osmišljavanju i primjeni e-learninga u nastavi, koji održava brojne obrazovne radionice s područja pedagogije i tehnologije širom svijeta. 2004. godine osvojio je nagradu Innovation in Educational technology koju dodjeljuje kanadska pokrajina British Columbia.

Cilj je ove dvodnevne radionice da pomogne nastavnom i osoblju tehničke podrške da se prilagode izazovu korištenja tehnologije na kreativan i djelotvoran način. Radionica će biti najkorisnija polaznicima koji su zainteresirani za kreativnu upotrebu e-learninga u nastavi.

Branka Vuk

Edupoint


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju