preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 22. 10. 2012. 13:15 | RSS

CARNet partner INFO sajma

Zagrebački velesajam i Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet od 15. do 17 studenog 2012. u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma organiziraju Sajam informacijskih tehnologija – INFO, na kojem će CARNet proslaviti 20. obljetnicu Interneta u Hrvatskoj te će se predstaviti kroz niz predavanja, radionica i okruglih stolova.

Uz obilježavanje 20 godina Interneta u Hrvatskoj, CARNet će u sklopu programa sajma posjetiteljima nastojati približiti iskorake koje je Internet donio prvenstveno u području obrazovanja. Tako će pod sloganom „CARNet > Internet“ (CARNet više od Interneta), CARNet predstaviti dio svojih usluga namijenjenih pripadnicima školske zajednice, ali i drugim korisnicima.

CARNetov program donosi niz predavanja, prezentacija, zanimljivih događanja i radionica koje će se baviti aktualnim temama kao što su digitalne knjige, otvoreni obrazovni sadržaji, virtualni identitet te sigurno korištenje Interneta i društvenih mreža te servisa na Internetu.

Od događanja posebno vrijedi istaknuti obilježavanje 20 godina Interneta u Hrvatskoj, dva Fight Cluba koja će se baviti temama e-knjiga i 20-godišnjom prisutnosti Interneta u Hrvatskoj, neformalni seminar za stručno usavršavanje nastavnika – TeachMeet,  prvi StudentsMeet uživo - susret učenika koji prezentiraju ideje i projekte te događanje pod nazivom „Nasilje nije cool“ u okviru kojeg će učenici s poznatim osobama imati prilike raspravljati o nasilju na društvenim mrežama.

Tijekom trajanja sajma, posjetitelji će moći posjetiti i CARNetov demo kutak u kojem će moći pogledati demonstracije korištenja pojedinih CARNetovih usluga te ih i sami isprobati na tabletima.

CARNet ujedno poziva sve zainteresirane nastavnike i njihove učenike na sajam, a za njih smo osigurali i besplatan ulaz, uz prethodnu prijavu putem online obrasca na adresi http://www.carnet.hr/info2012/prijave.

Više informacija o temama i prijavama na INFO 2012 možete pronaći na stranici http://www.carnet.hr/info2012.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno ih postavite putem e-maila na hepldesk@carnet.hr ili putem telefona na 0800/227638 (kućni 1).


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju