preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 7. 11. 2012. 11:43 | RSS

Besplatno do najnovijeg broja magazina PC Chip!

Na stranicama e-Knjižnice možete preuzeti i pročitati najnoviji broj magazina PC Chip. Od brojnih zanimljivih tema u novom broju izdvajamo veliki usporedni test mainstream grafičkih kartica, test cjenovno pristupačnih laserskih pisača u boji, najmanje i najlakše Linux distibucije, te prikaz najboljih aplikacija za praćenje vremenske prognoze na pametnim telefonima.

Ekskluzivno PC Chip donosi recenzije najzanimljivijih hardverskih noviteta poput najtanjeg prijenosnog računala na svijetu Acerovog Aspirea S7, kombinacije pametnog telefona i tableta Asus PadFone, kao i test najbrže grafičke kartice Nvidijine GTX 690.

Podsjećamo e-Knjižnica je arhiva knjiga i časopisa, dostupnih za čitanje u elektroničkom formatu svim članovima obrazovne, akademske i istraživačke zajednice - učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima.

Za pristup je potrebno imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju