preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 27. 9. 2004. 00:00 | RSS

Nova sezona tečajeva Edupointa

Edupoint, edukacijski centar Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, je i u novoj akademskoj 2004./2005. godini za svoje korisnike pripremio tečajeve o Internetu te njegovoj primjeni u obrazovanju. Tečajeve bez naknade mogu pohađati svi članovi akademske i istraživačke zajednice koji prilikom prijave predoče potvrdu o svom akademskom statusu.

Pozivamo vas da se prijavite na tečajeve koje Edupoint tijekom listopada organizira u Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru i Zagrebu. Više podataka o načinima i uvjetima prijave možete pronaći na stranici http://edupoint.carnet.hr/tecajevi/prijava.html . Na tečajevima polaznici mogu naučiti osnove weba, kako koristiti elektroničku poštu, kako izraditi web stranice uz pomoć Front Pagea i HTML jezika, a omogućeno im je i upoznavanje s naprednim web tehnologijama. Detaljnije informacije o cjelokupnom programu Edupointovih tečajeva te njihovom sadržaju potražite na adresi http://edupoint.carnet.hr/tecajevi/. Tijekom prošle akademske godine, Edupoint je održao 320 tečajeva koje je u pet hrvatskih sveučilišnih gradova (Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru i Zagrebu) odslušalo 2 437 CARNetovih korisnika.

Od ukupnog broja tečajeva, 103 tečaja organizirana su na zamolbu pojedinih visokoškoliskih ustanova (in-house tečajevi). Ukoliko i Vaša ustanova želi obrazovati svoje zaposlenike na području Interneta te primjeni Interneta u obrazovanju, više o navedenoj usluzi saznajte na adresi: http://edupoint.carnet.hr/tecajevi/inhouse.htm . O ostalim uslugama i aktivnostima Edupointa saznajte više na adresi: http://edupoint.carnet.hr/tecajevi/index.html.

Martina Mlađan

Edupoint


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju