preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 28. 9. 2004. 00:00 | RSS

Treći dan CUC-a 2004

Izlaganjem Tona Verschurena (SURFNet, Nizozemska) o izgradnji autentikacijskih i autorizacijskih sustava u 9:00 će sati biti nastavljena 6. Konferencija Internet korisnika CUC 2004 koju je organizirao CARNet. Sudionici konferencije predstavit će svoje radove te će, između ostalog, govoriti o istraživanjima vezanim uz pretraživanje web prostora te kako napraviti materijale za e-learning.

Od 14:00 će sati Ivan Marić (Srce) govoriti o projektu Gigabit CARNet kojim CARNet u suradnji s dugogodišnjim partnerom Sveučilišnim računskim centrom (Srce), pomoću gigabitne tehnologije uspostavlja visokokvalitetnu infrastrukturu na hrvatskim fakultetima i istraživačkim institutima. Ta napredna infrastruktura omogućava bržu uporabu novih servisa i aplikacija, posebice videokonferencija te GRID-a. U 15:00 sati počinje radionica o korištenju videokonferencija u obrazovanju.

6. konferencija Internet korisnika bit će završena večeras kada će, u sklopu Web festivala, biti dodijeljene nagrade za najbolje web stranice s obrazovnim sadržajem kao i nagrade za najbolji rad te najbolju prezentaciju.

Sanja Prijatelj

Ured za odnose s javnošću


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju