preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 25. 10. 2004. 00:00 | RSS

Film.hr najbolji u kategoriji Znanost, obrazovanje i kultura

Sredinom listopada u Zagrebu su dodijeljene nagrade web stranicama koje su ocijenjene najboljima u sklopu nacionalnog Internet natječaja Vidi Web Top 100 po peti put zaredom održanog u organizaciji Izdavačke kuće Vidi i Vidi Web Portala.

Stranice http://www.film.hr/ proglašene su najboljima u kategoriji Znanost, obrazovanje i kultura dok su stranice http://www.zdravlje.hr/ među 10 najboljih u kategoriji Sport i zdravlje. Riječ je od stranicama koje su proizvod projekata pozitivno recenziranih u sklopu CARNetove akcije za promociju Interneta 10@hr - Vrijeme je za Internet!. U kategoriji Sport i zdravlje su se među 10 najboljih našle i stranice Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara http://www.hupt.hr/ čiju realizaciju od 2001. do danas omogućuje CARNet.

Valja napomenuti da se u kategoriji Znanost, obrazovanje i kultura uz http://www.film.hr/ natjecalo još 358 stranica dok ih se u kategoriji Sport i zdravlje pored http://www.zdravlje.hr/ i http://www.hupt.hr/ natjecalo još 164. Osim te dvije kategorije, izbor se odvijao u još njih devet, a unutar svake je izabrano po 10 najboljih web stranica.

Nela Marasović

Uredništo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju