preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 15. 11. 2004. 00:00 | RSS

Završio 36. INFO sajam

Na Zagrebačkom velesajmu je 13. studenoga 2004. godine završio 36. Međunarodni sajam informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija na kojem je CARNet uspješno predstavio projekt Giga CARNet. Riječ je o projektu koji je pokrenut u suradnji sa Sveučilišnim računskim centrom zbog uspostave gigabitne tehnologije u CARNet mreži.

Posjetiteljima INFO sajma projekt GigaCARNet su polusatnom prezentacijom predstavili njegov voditelj Ivan Marić, zamjenik ravnatelja Sveučilišnog računskog centra te voditelji četiri potprojekta. To su Igor Velimirović (CARNet), voditelj potprojekta Giga CARNet Traffic, Zlatko Jelačić (CARNet), voditelj potprojekta Giga CARNet Video, Mario Klobučar (Srce), voditelj potprojekta Giga CARNet Izgradnja mreže te Vladimir Rabljenović (Srce), voditelj potprojekta CAR6Net. Usporedno s INFO-m 2004. održana je i EDUCA PLUS, izložba poslovnog obrazovanja i upravljanja ljudskih potencijalima.

U sklopu ove velesajamske priredbe CARNet je predstavito E-learning akademiju (ELA) koja je ove akademske godine uspostavljena zbog organiziranog oblika obrazovanja o e-learningu kroz tri jednogodišnja programa: Menadžment u e-learningu, E-learning tutor i Dizajner e-learning tečajeva. Više informacija o E-learning akademiji potražite na adresi http://www.carnet.hr/ela.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju