preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 21. 6. 2013. 14:54 | RSS

Započeli upisi u 11. generaciju E-learning akademije

CARNetova E-learning akademija otvara prijave za 11. generaciju polaznika u programima E-learning Management, E-learning Tutoring i E-learning Course Design. Ljetni rok prijava otvoren je do 21. srpnja 2013. godine. Ako u pojedinom programu ostane slobodnih mjesta, za njih će biti otvoren jesenski rok za prijave.

Programi E-learning akademije su namijenjeni zaposlenicima obrazovnih ustanova, tvrtki i drugih organizacija koje se bave obrazovanjem i koje u svojem radu već primjenjuju ili žele primjenjivati informacijske tehnologije. Programi traju dva semestra, a odvijaju se uglavnom online, uz tri radionice u Zagrebu.

Prije nekoliko dana s pohađanjem je završila 10. generacija polaznika, čime je ukupan broj polaznika koji su uspješno završili jedan od programa narastao na 495. Kako je proslavljena 10. obljetnica možete vidjeti na http://www.carnet.hr/ela/jubilarna_godina

Više informacija o programima, prijavama kao i online prijavnicu, nalaze se na adresi http://www.carnet.hr/ela/upisi. Za dodatne informacije potrebno se obratiti elektroničkom poštom na adresu ela@carnet.hr ili telefonom na broj(01) 6661-760.

Novosti vezane uz E-learning akademiju je moguće pratiti i putem Twittera na adresi http://twitter.com/ELAcademy.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju