preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 12. 2004. 00:00 | RSS

Danas otvaranje Edulaba

CARNet će danas na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci otvoriti Edulab, posebno opremljen i dizajniran prostor namijenjen studentima u kojem mogu učiti o informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji na načine koji im najviše odgovaraju.

Na otvaranju Edulaba u Rijeci njegove mogućnosti odmah će isprobati okupljeni novinari sudjelujući u radionici o digitalnoj obradi multimedijalnih elemenata. Svečanost otvaranja, koja je na programu u 12:00 sati, moguće je pratiti i putem Interneta na adresi http://www.carnet.hr/edulab.

Edulab je nastao kao projekt CARNetovog edukacijskog centra Edupointa, a svoje sadržaje nudi kroz tri vrste programa - dnevnu sobu, temu dana i događanja. U dnevnoj sobi studenti mogu samostalno raditi na računalima te koristiti multimedijalnu opremu, a potrebnu pomoć dobivaju od demonstratora. Tijekom dodatnog programa pod nazivom tema dana koji se odvija periodički, Edupointovi instruktori stoje na raspolaganju studentima za sva pitanja i dodatna objašnjenja vezana uz određenu temu iz područja ICT-a. U Edulabu se jednokratno ili povremeno odvijaju raznolika događanja kao što su predavanja, radionice, seminari, prezentacije te druga edukativna događanja koja održavaju pojedinci te studentske i druge neprofitne udruge i organizacije. Usluga Edulab će se tijekom prosinca, osim u Rijeci, pokrenuti i u Osijeku, Splitu, Zadru i Zagrebu.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju