preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 25. 9. 2013. 15:18 | RSS

Webinar o responzivnim web stranicama u okviru Webfestivala 2013

U okviru natjecanja Webfestival 2013, koje ove godine nagrađuje autore mobilnih web stranica održat će se još jedan webinar. Pod nazivom "Responzivne web stranice" ovaj će se webinar održati u četvrtak 26. rujna 2013. u 11 sati.

Voditelj webinara, Boris Samardžija, CARNetov suradnik i programer u Odjelu za razvoj usluga upoznat će sudionike webinara s responzivnim web stranicama, objasniti kako funkcioniraju i kako ih je moguće prepoznati. Pojasnit će i koja ideja stoji iza takvog koncepta te će predstaviti alate koji mogu pomoći pri izradi responzivnog weba.

Webinar će odvijati putem Adobe Connect Pro kolaboracijskog alata na adresi http://acp.carnet.hr/cuc, u kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani, a za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

Webfestival 2013 je natjecanje namijenjeno autorima i korisnicima sadržaja na Internetu, koje već tradicionalno prati CARNetovu korisničku konferenciju – CUC.  

Zainteresirani autori mobilnih web stranica na natjecanje se mogu prijaviti do 30. rujna 2013. Nakon toga datuma, Ocjenjivački sud će pregledati pristigle prijave i odabrati najbolje u dvije kategorije: Pojedinac i Grupa autora. Nagrade će pobjednicima biti uručene u studenome u hotelu Antunović u Zagrebu, u okviru konferencije CUC 2013.

Više o natjecanju Webfestival 2013 potražite na adresi http://webfestival.carnet.hr.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju