preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 25. 9. 2013. 09:44 | RSS

DEF-U — Serija predavanja o samoorganizaciji za studente

Tehničko veleučilište u Zagrebu organizira seriju predavanja na temu samoorganizacije za studente. Predavanja su namijenjena svima koji žele dobiti uvid i dublje razumijevanje koncepta i načela samoorganizacije. Osnovna svrha događaja je omogućiti svakodnevnu primjenu osnovnih principa i stvaranje trajnih navika za što brže i uspješnije ostvarenje akademskih ciljeva. Prvo predavanje počinje u srijedu, 25. rujna 2013. godine u 17 sati na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu.

DEF-U će vas naučiti kako da upotrebom discipliniranih obrazaca ponašanja identificirate važne stepenice, koračate isključivo potrebnim putem i zaobiđete one nepotrebne na putu do diplome! Naučiti ćemo vas kako na temelju najboljih primjera usvojite i zadržite presudna znanja, te kako da izbjegnete korake koji vam otežavaju izvršavanje obaveza!

Kako bi vam što bolje predali „know-how“ prijeko potreban za što bezbolnije preživljavanje akademske džungle, predavanja smo podijelili na tri dijela:

  1. Osnovna načela samoorganizacije – predavač, Ivica Penić
  2. Primjena osnovnih načela – predavač, Andrey Shtylenko
  3. Case study uspješnog studenta – Elizabeta Novaković


Više o predavanjima saznajte na adresi http://www.def-u.com/#slogan, a internetski prijenos predavanja pratite na CARNetovom Media on Demand servisu na adresi http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=2701.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju