preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 5. 12. 2013. 12:57 | RSS

Dan e-infrastrukture

U srijedu, 11. prosinca 2013., od 10 do 16 sati u Srcu (Josipa Marohnića 5, Zagreb) održat će se Dan e-infrastrukture. Dan e-infrastrukture je središnje godišnje okupljanje korisnika, održavatelja i predstavnika partnera e-infrastruktura, ali i financijera te predstavnika gospodarstva. Ovogodišnji program posvećen je temi izgradnje znanstveno-istraživačkih infrastruktura.

U sklopu progama bit će prezentirani prijedlozi projekata iz područja znanstveno-istraživačke infrastrukture koji su uvršteni na indikativnu listu zalihe infrastrukturnih projekata Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, čija bi se realizacija mogla sufinancirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a u okviru strateških ciljeva i prioriteta Operativnog programa za regionalnu konkurentnost  za razdoblje 2014. - 2020.

Program uključuje niz zanimljivih izlaganja i  okrugli stol na temu  „Izgradnja znanstveno-istraživačkih infrastruktura korištenjem strukturnih fondova EU i prateći izazovi“ na kojem  sudjeluju svi predstavnici institucija koje predstavljaju svoj prijedlog projekta, kao i predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova.

Cijeli program dostupan je na http://www.cro-ngi.hr/dan/2013/program/.

Svi zainteresirani su pozvani da se pridruže događanju, a budući da je broj mjesta ograničen, za sudjelovanje se potrebno registrirati na adresi: www.cro-ngi.hr/dan/2013/registracija/


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju