preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 24. 1. 2014. 13:15 | RSS

Održana druga radionica IPA projekta "Sigurnost djece na Internetu"

U razdoblju od 13. do 17. siječnja 2014. godine u Đurđevcu je održana druga radionica pedagoškog tima u sklopu projekta "Sigurnost djece na Internetu". Osnovna tema radionice bila je definiranje obrazovnih ciljeva, ishoda učenja te zadataka nastavnih cjelina i jedinica putem kojih se djecu uči sigurnijem korištenju Interneta.

Tijekom radionice se pristupilo i izradi kurikuluma temeljenog na prethodno definiranim ishodima učenja, izradi nastavnih materijala te organizacije nastavnih jedinica. Radionicu je vodio gostujući predavač prof. Slavko Petrinšak.

Na radionici su sudjelovali predstavnici svih partnera projekta – pet škola, Agencije za odgoj i obrazovanje te CARNeta. U projekt su uključene sljedeće škole: OŠ Veliki Bukovec, OŠ Popovača, OŠ Mladost, OŠ Gripe i OŠ Mato Lovrak.

Ovaj jednoipogodišnji projekt koji financira EU ima za cilj osvijestiti učitelje, učenike i roditelje o sve većoj potrebi zaštite djece i mladih na Internetu. Više informacija o projektu moguće je pronaći na: http://www.petzanet.hr/.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju