preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 21. 1. 2005. 00:00 | RSS

Održan ELA info dan

CARNet je uoči upisa u dva nova programa E-learning akademije (ELA) u petak, 21. siječnja 2005. godine u svojim prostorijama u Zagrebu (Josipa Marohnića bb) organizirao ELA info dan. U sklopu ELA info dana okupljenoj su javnosti predstavljeni programi pod nazivom E-learning Tutoring i Course Design, a osim sudjelovanja u predstavljanju novih programa, potencijalni su polaznici imali priliku razgovarati s autorima i aktualnim polaznicima Akademije o njihovim iskustvima u izradi programa, pohađanju nastave te korištenju stečenih znanja u nastavnoj praksi. Također, budući su polaznici saznali i korisne informacije o načinu upisa, školarinama kao i potrebnim preduvjetima za pohađanje ovih programa.

Pri predstavljanju novih programa E-learning akademije, Dragana Kupres, voditeljica ELA-e, podsjetila je da je CARNet početkom ove akademske godine u sklopu edukacijskog centra Edupoint pokrenuo E-learning akademiju, koja kroz tri jednogodišnja programa obrazuje polaznike u području E-learning Managementa, E-learning Tutoringa i Course Designa. Sredinom je listopada prošle godine s nastavom započelo 25 polaznika prve generacije E-learning Managementa, programa koji je namijenjen srednjem menadžmentu u visokoškolskim ustanovama koje su u ranoj fazi implementacije e-learninga.

Govoreći o novim programima za koje se prijave primaju do 7. veljače 2005. godine, gospođa Kupres istaknula je da je program za e-learning tutora prvenstveno namijenjen profesorima i nastavnicima koji svoje kolegije planiraju izvoditi pomoću novih tehnologija te da je program za dizajnera e-learning tečajeva namijenjen budućim autorima online edukacijskih sadržaja i nastavnih aktivnosti. Nastava za oba programa započet će 7. ožujka 2005. godine. Više informacija o programima E-learning akademije potražite na adresi http://www.carnet.hr/ela.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju