preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 24. 2. 2014. 09:49 | RSS

Webinar: Korištenje webkolaboracijskog alata Connect

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet organizira u petak, 28. veljače 2014. godine u 10 sati webinar na temu "Korištenje webkolaboracijskog alata Connect” autora g. Hrvoja Lisca iz CARNeta.

Webinar je namijenjen svim učiteljima, znanstvenicima, djelatnicima i stručnim suradnicima akademskih institucija članica CARNeta koji žele znati kako uspostaviti kvalitetnu web komunikaciju i suradnju preko Interneta. Što je to webinar? Kako se kvalitetno pripremiti za webinar u Connectu? Osnovne mogućnosti Connect alata i dobra praksa prilikom vođenja webinara ili virtualnog sastanka samo su neke od tema koje će ovaj webinar pokriti.

Webinar (eng. Webinar – WEB based semINAR) je seminar, predavanje ili radionica koja se prenosi putem Interneta. Događa se u realnom vremenu i uključuje zvučnu, tekstualnu ili videokomunikaciju između predavača i polaznika koji se nalaze na različitim mjestima.

Razina interakcije ovisi o autoru i temi koja se izlaže. Webinarima se može pristupiti s bilo kojeg računala koje ima pristup Internetu, a naknadno je moguće preuzeti i pogledati snimku webinara.

Tehnički preduvjet za praćenje webinara je računalo sa zvučnicima spojeno na Internet prosječne brzine. Mikrofon i slušalice čine sudjelovanje udobnijim, ali nisu neophodni.

Webinar možete pratiti na adresi http://connect.carnet.hr/webinar/, a više o webinarima saznajte na adresi http://www.carnet.hr/webinari.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju