preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 4. 2014. 10:41 | RSS

Zvonimir Stanić izabran za doživotnog ravnatelja CARNeta

Upravno vijeće Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet donijelo je danas Rješenje o imenovanju ravnatelja Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet kojim se Zvonimir Stanić, dipl.ing., imenuje doživotnim ravnateljem ustanove CARNet.

Imenovanju su prethodile izmjene Uredbe o osnivanju i Statuta CARNeta, koje su ravnatelju Staniću omogućile da u Upravno vijeće CARNeta samostalno imenuje svoje prijatelje i kumove, koji su sukladno danas i donijeli Rješenje o imenovanju Stanića doživotnim ravnateljem.

Zvonimir Stanić ovu poziciju drži već skoro 10 godina, a tijekom njegovog dosadašnjeg djelovanja CARNet je napravio nekoliko velikih iskoraka u informacijsko-komunikacijskoj modernizaciji hrvatskog sustava znanosti te osnovnog i srednjeg školstva.

Prva službena odluka novog/starog ravnatelja bila je da se Sveučilišni računski centar - Srce pripoji CARNetu, zbog čega je proglašena i nova Sistematizacija radnih mjesta Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, kako bi odrazila stvarno stanje stvari nastalo pripojenjem Srca CARNetu.

SRETAN VAM 1. APRIL! :)

 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju