preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 3. 3. 2005. 00:00 | RSS

Čitajte novi broj Edupointa

U 32. broju časopisa Edupoint posvećenom promjenama koje donosi informacijska tehnologija izdvajamo intervju s prof. dr. sc. Vjekoslavom Jerolimovim, prorektorom za nastavu i studente Sveučilišta u Zagrebu. Časopis možete pronaći na web adresi http://www.carnet.hr/casopis.

Na koji način digitalno okruženje utječe na promjene u strukturi ljudskog mozga, tko su digitalno “urođeni” studenti, a tko digitalne pridošlice - pročitajte u interesantnom članku američkog autora Marca Prenskog: “Digitalni urođenici, digitalne pridošlice: Razmišljaju li doista drugačije”, utemeljenog na istraživanjima s područja neurobiologije i socijalne psihologije. Kako je bilo na četvrtoj konferenciji europskih korisnika alata za učenja na daljinu WebCT-a koja se održala u Barceloni od 6. do 9. veljače 2005. godine i koje su mogućnosti primjene zapadnih iskustava u hrvatskoj praksi, pročitajte u članku Petra Jandrića.

Objavili smo i drugi dio članka: “Unaprjeđivanje postignuća studenata u online učenju i tradicionalnoj nastavi”, skupine profesora sa Sveučilišta u Paisleyu, u kojem su nabrojene i neke preporuke koje će zanimati čitatelje koji i sami sudjeluju u razvoju i izvedbi online obrazovnih programa. Također vam nudimo novosti i zanimljivosti vezane uz primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju, a ukoliko i vi želite pisati za časopis Edupoint, kontaktirajte nas putem e-maila edupoint-casopis@carnet.hr te pošaljite kratak sadržaj teme o kojoj biste željeli pisati. Upute za autore potražite na adresi http://www.carnet.hr/casopis/upute.

Rajna Gladović

Časopis Edupoint


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju