preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 3. 2005. 00:00 | RSS

Dođite na događanje "Zašto OpenOffice"

U organizaciji Hrvatske udruge za otvorene sustave i Internet (HrOpen) 18. će se ožujka 2005. godine na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva održati događanje pod nazivom "Zašto OpenOffice". Početak je u 09:00 sati, a svoje će viđenje Open Office-a dati Mladen Kuzminski, Konto d.o.o., Mladen Falamić, Fami d.o.o., Ivan Gulija, HINA te Zoran Ramač, Vutronic. Ulaz na predavanje je slobodan, pa vas stoga ovim putem pozivamo da mu se pridružite. Uz pomoć CARNeta predavanje će se moći pratiti i preko Interneta na adresi http://tv.carnet.hr/predavanje.asx.

Događanje «Zašto OpenOffice» još jedno je u nizu aktivnosti Hrvatske udruge za otvorene sustave i Internet (HrOpen) koja djeluje od 1992. godine kao samofinancirajući, neprofitabilni forum s ciljem promicanja uporabe najnovijih informacijskih tehnologija i proizvoda otvorenih sustava. Ovo je događanje namijenjeno svima koji žele saznati više o prednostima i nedostacima besplatnog alata OpenOffice.org, a u njegovom prvome dijelu Mladen Kuzminski pokušat će odgovoriti što je to OpenOffice, što se sve može s tim alatom, koje su mogućnosti njegovih pojedinih dijelova (kao što je Writer za obradu teksta i Calc za proračune i tablične kalkulacije) te na koji se način pomoću ovog alata mogu otvarati dokumenti iz drugih Office formata.

Kuzminski je i autor knjige o OpenOffice-u koja će se po promotivnoj cijeni moći kupiti na samom događanju. U drugom će dijelu događanja «Zašto OpenOffice» preostala tri predavača govoriti o vlastitom iskustvu u korištenju OpenOffice-a u svom poslovnom okruženju. Snimka predavanja bit će naknadno dostupna na stranicama CARNeta http://mod.carnet.hr/hr/carnet/ te na stranicama HrOpen udruge http://www.open.hr/predavanja.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju