preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 17. 3. 2005. 00:00 | RSS

Započinje program u Edulabu

Prezentacijom pod naslovom «CroEOS.net - portal s vijestima iz znanosti!» autora Vibora Cipana u utorak, 22. ožujka 2005. godine započinje u zagrebačkom Edulabu održavanje niza prezentacija, radionica, predavanja, seminara te ostalih sadržaja iz područja informacijske, komunikacijske i edukacijske tehnologije. Sadržaji će se, osim u zagrebačkom Edulabu, prezentirati i u ostalim gradovima u kojima je otvoren Edulab. Riječ je o Rijeci, Osijeku, Splitu i Zadru. Svi zainteresirani mogu se pridružiti prezentaciji koja počinje u 15:00 sati u zgradi Srca (Marohnićeva bb). Za one koji nisu u mogućnosti doći na prezentaciju, mogu je pogledati putem Interneta na adresi http://tv.carnet.hr/edulab-zg.asx. Poseban gost na prezentaciji bit će dr. Petar Pervan s Instituta za fiziku.

Podsjećamo da je Edulab posebno opremljen i dizajniran prostor namijenjen studentima u kojem mogu učiti o informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji na načine koji im najviše odgovaraju. Edulab je krajem prošle godine pokrenuo CARNetov edukacijski centar Edupoint koji već četiri godine omogućava akademskoj i istraživačkoj zajednici kontinuirano stjecanje novih znanja o računalnim tehnologijama.

Tim Edulaba poziva sve zainteresirane pojedince i neprofitne udruge da predlože sadržaje koje žele održati u Edulabu, a najbolji od ponuđenih prezentacija, radionica, predavanja, seminara i ostalih sadržaja će se izvoditi. Na ovaj način Edulab bi trebao postati mjesto u kojem će se kroz rad studenata promovirati i prezentirati nove informacijske, komunikacijske i edukacijske tehnologije.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju