preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 4. 2005. 00:00 | RSS

Čitajte Edupoint

Što su learning objects i kako se koriste saznajte u novom broju časopisa Edupoint kojeg možete pronaći na web adresi http://www.carnet.hr/casopis.

Obrazovna građa sve češće nastaje, distribuira se i postaje dostupna u digitalnom obliku. Na koji način pohranjivati, pretraživati i pronalaziti takav materijal saznajte u članku autorica Jadranke Lasić-Lazić, Mihaele Banek Zorica i Sonje Špiranec: “Repozitoriji digitalnog obrazovnog materijala kao sastavnica kvalitete suvremenih koncepta obrazovanja”. O iskustvima pri korištenju learning objectsa u realizaciji obrazovnih materijala u svijetu i u Hrvatskoj – na primjeru Tekstilno-tehnološkog fakulteta iz Zagreba čitajte u članku prof.dr.sc. Gorana Hudeca: “Neka iskustva pri korištenju learning objectsa u realizaciji obrazovnih materijala”. Zašto i na koji način nastavnici trebaju koristiti learning objectse pročitajte u članku skupine američkih autora: “Pripremanje nastavnika za uporabu obrazovnih jedinica”.

U članku Zorana Birimiše čitajte o E-learning programu Europske komisije namijenjenom uspješnoj integraciji informacijsko-komunikacijske tehnologije u školovanje i obrazovanje. Također vam nudimo novosti i zanimljivosti vezane uz primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju, a ukoliko i vi želite pisati za časopis Edupoint, kontaktirajte nas putem e-maila edupoint-casopis@carnet.hr te pošaljite kratak sadržaj teme o kojoj biste željeli pisati. Upute za autore potražite na adresi http://www.carnet.hr/casopis/upute.

Rajna Gladović

Časopis Edupoint


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju