preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 12. 9. 2014. 13:18 | RSS

Pokrenuti pregovori o pokretanju sveučilišnog obrazovnog programa o e-učenju

Nakon jedanaest završenih generacija, CARNetova E-learning akademija u želji da svoje programe te znanja i vještine polaznika o e-učenju etablira na višu, sveučilišnu razinu, započela je pregovore sa Sveučilištem u Zagrebu oko pokretanja sveučilišnog programa o e-učenju. Iz tog razloga, u školskoj i akademskoj godini 2014/15. CARNet neće upisivati novu generaciju polaznika E-learning akademije.

Podsjetimo, ideja o pokretanju obrazovnog programa o e-učenju koji bi  omogućio razvoj stručnjaka u Hrvatskoj i regiji koji će poticati i primjenjivati e-učenje u svojoj okolini, rođena je u krugu CARNetovih zaposlenika i bliskih suradnika u proljeće 2003. godine. Uspostava E-learning akademije sa svoja tri programa (E-learning Management, E-learning Tutoring, E-learning Course Design) bila je rezultat suradnje nekoliko udaljenih timova od 2003. do 2005. godine. CARNetov projektni tim i ekspertni tim s kanadskog Sveučilišta Britanska Kolumbija surađivali su pri izradi programa, temeljenog na zahtjevima Programskog odbora i recenziranog od strane recenzenata.

E-learning akademiju je do danas završilo 543 polaznika, uglavnom zaposlenih u visokom, srednjem i osnovnom školstvu, ali i u ustanovama obrazovanja odraslih, tvrtkama, udrugama i javnim ustanovama. Svi su oni članovi velike zajednice ELA alumnija kroz koje ELA ostaje dalje živjeti te će i dalje, putem Alumni liste, LinkedIn grupe te twitter cvrkute razmjenjivati iskustva i dijeliti različite relevantne informacije o e-učenju.

U trenutku kada ćemo raspolagati s više informacija o novom sveučilišnom programu oglasit ćemo se s novim objavama.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju