preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 5. 5. 2005. 00:00 | RSS

Udaljenost u obrazovanju

Novi broj časopisa Edupoint, koji možete pronaći na web adresi http://www.carnet.hr/casopis, posvećen je pitanju udaljenosti u obrazovanju. Kako odabrati adekvatno zanimanje ili pronaći odgovarajuću vrstu edukacije možete provjeriti putem Internet testova. Na koji način nastaju takvi testovi i mogu li se dobiveni rezultati smatrati relevantnima, pročitajte u članku «Testiranje putem Interneta» autorice Jasminke Maravić.

Koji su zaključci e-learning radionica Europske unije posvećenim e-learning obrazovnim sadržajima pročitajte u članku Rajne Gladović:» E-learning radionice Europske unije: Pravo pristupa e-learning sadržajima te njihovo stvaranje, dijeljenje i ponovno korištenje». Kakve posljedice ima udaljenost između nastavnika i učenika na online obrazovanje te na koji način utječe na međuljudske odnose pročitajte u članku profesora Glenna Russela s australskog Sveučilišta Monash. Učenici imaju sve veće zahtijeve za inovativnijim obrazovnim sadržajima, na koji ih način motivirati i što više angažirati u nastavi pročitajte u članku američkog autora Marca Prenskog: "Zainteresiraj me ili ću umrijet od dosade".

Također vam nudimo novosti i zanimljivosti vezane uz primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju, a ukoliko i vi želite pisati za časopis Edupoint, kontaktirajte nas putem e-maila edupoint-casopis@carnet.hr te pošaljite kratak sadržaj teme o kojoj biste željeli pisati. Upute za autore potražite na adresi http://www.carnet.hr/casopis/upute.

Rajna Gladović

Časopis Edupoint


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju