preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 20. 11. 2014. 07:05 | RSS

Finale natjecanja Napravi pravi POTEZ

Dana 19. studenog 2014. na CARNetovoj korisničkoj konferenciji CUC 2014 u Hotelu Antunović održano je finale natjecanja Napravi pravi POTEZ! (Populariziraj Tehnologijom Znanost). Stručni žiri je odabrao, u opakoj konkurenciji, tri najbolja rada. Pobjednik POTEZa je nastavnik Nedeljko Begović iz gimnazije Matija Antun Reljković iz Vinkovaca sa temom „Gibanje kuglice niz kosinu i pad sa stola“.

Treće mjesto i tablete su osvojile nastavnice Adrijana Leko i Ivana Knezović iz OŠ dr. Franjo Tuđman iz Šarengrada sa temom „Voda – uvjet života: svojstva vode.“ Drugo mjesto i prijenosna računala osvojile su nastavnice Ina Pendić i Suzana Poljak iz OŠ Jurja Dobrile iz Rovinja sa temom „Sir Cumference and the dragon of Pi“.

Natjecanje Napravi pravi POTEZ! održalo se u sklopu Inspiring Science Education (ISE) projekta, koji ima za cilj popularizirati znanost i prirodoslovne predmete putem postojećih e-learning resursa. Projekt je financiran iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju