preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 8. 4. 2015. 08:48 | RSS

Webinar o razvoju digitalnih obrazovnih sadržaja i primjerima dobre prakse

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet organizira webinar pod naslovom Razvoj digitalnih obrazovnih sadržaja i primjeri dobre prakse. Webinar će se održati u dva termina, u  utorak 14. travnja s početkom u 14 sati te u utorak 21. travnja s početkom u 11 sati, u formatu TeachMeet susreta te u Connect alatu na adresi http://connect.carnet.hr/webinar/.

 

Podsjećamo, TeachMeet  je vrsta seminara za stručno usavršavanje nastavnika na kojem nastavnici u kratkim prezentacijama dijele svoja iskustva ili predstavljaju neku ideju. Prezentacije su vremenski ograničene, a nakon isteka vremena predavač mora završiti. TeachMeet je dinamičan i sve popularniji  oblik stručnog usavršavanja koji se organizira u raznim dijelovima svijeta.

Cilj ovog webinara je okupiti nastavnike, autore digitalnih sadržaja, nakladnike i sve ostale zainteresirane za temu digitalnih obrazovnih sadržaja na zajedničkom promišljanju onoga što bi trebao sadržavati i kako bi trebao izgledati kvalitetan digitalni obrazovni sadržaj. Cilj je da sudionici webinara aktivnim doprinosom, prezentacijama dobre prakse i razmjenom ideja, doprinesu razvoju kriterija za digitalne obrazovne sadržaje koje će omogućiti učenje i poučavanje u skladu s mogućnostima 21. stoljeća.

Na webinaru je moguće sudjelovati na dva načina:

  • prezentirati svoju ideju u zadanom vremenu u formatu teachmeeta
  • pratiti webinar i imati mogućnost uključivanja pisanjem komentara u prozoru za chat.

Za prezentaciju svoje ideje, potrebno se ranije prijaviti putem obrasca koji se nalazi ovdje dok se za samo praćenje webinara nije potrebno ranije prijavljivati.

Opis webinara, gdje će naknadno biti dostupne i snimke webinara, možete pogledati na mrežnim stranicama http://www.carnet.hr/webinari/razvoj_digitalnih_obrazovnih_sadrzaja.

Odgovore na eventualna pitanja zatražite putem adrese webinari@carnet.hr.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju