preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 29. 6. 2005. 00:00 | RSS

Dodjela prvih certifikata E-learning akademije

CARNet će 1. srpnja 2005. godine u 14:30 sati u svojim prostorijama u Zagrebu dodijeliti certifikate polaznicima I. generacije programa E-learning Management pokrenutog u sklopu E-learning akademije.

CARNet je ove akademske godine u sklopu edukacijskog centra Edupoint pokrenuo E-learning akademiju (ELA) kako bi ponudio organizirani oblik obrazovanja o e-learningu kroz tri jednogodišnja programa: E-learning Management, E-learning Tutoring i E-learning Course Design. Program E-learning akademije prvi je program u Hrvatskoj u kojem se cjelokupna nastava izvodi putem Interneta, osim tri radionice u učionici. Programi su razvijeni i izvode se u suradnji sa Sveučilištem British Columbia iz Vancouvera, Kanada. 18 listopada 2004. godine počela je nastava za 24 polaznika prve generacije programa E-learning Management.

Program je namijenjen srednjem menadžmentu te upravnim strukturama u obrazovnim ustanovama koje su u ranoj fazi implementacije e-learninga ili tek planiraju uvesti tehnologiju u nastavne procese. Nakon uspješno usvojena dva semestra, polaznici ovog programa svoje će certifikate dobiti u sklopu Završne sesije čiji je program detaljno prikazan na adresi http://www.carnet.hr/ela/polaznici . 07. ožujka 2005. godine počela je nastava za preostala dva programa. Riječ je o programima E-learning Tutoring i E-learning Course Design u koje je upisano ukupno 40 polaznika. Program E-learning Tutoring namijenjen je profesorima i nastavnicima koji svoje kolegije i predmete planiraju poučavati pomoću novih tehnologija dok je E-learning Course Design namijenjen je budućim autorima online edukacijskih sadržaja i nastavnih aktivnosti. 17. listopada 2005. godine ponovo kreće nastava za sva tri programa i to na hrvatskom jeziku. Više informacija o E-learning akademiji možete pronaći na adresi http://www.carnet.hr/ela ili putem e-mail adrese ela@carnet.hr.

Danijela Grizelj

Voditeljica CARNetovog Ureda za odnose s javnošću


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju