preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 19. 6. 2015. 11:50 | RSS

Javni poziv za iskaz interesa za partnerstvo u pilot projektu e-Škole

U sklopu pilot projekta "e-Škole: Razvoj sustava digitalne zrelosti škola", Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet objavila je dana 19. lipnja 2015. godine javni poziv za iskaz interesa za partnerstvo u pilot projektu. Riječ je o pilot projektu informatizacije hrvatskog školstva koji će trajati od 2015. do 2018. godine.

Cilj javnog poziva je odabrati provedbenog partnera za uključivanje tijekom provedbenog razdoblja u pripremu, provedbu i evaluaciju pilot projekta.

Javni poziv za iskaz interesa za partnerstvo objavljen je na adresi http://www.carnet.hr/e-skole/javni_poziv_za_partnere, a otvoren je do 3. srpnja 2015. godine.

Pilot projekt će se financirati iz strukturnih fondova Europske unije te će vrijednost investicije biti 300 milijuna kuna, a poslužit će kao priprema za veliki nacionalni projekt informatizacije svih hrvatskih škola koji slijedi 2019. godine i trajat će četiri godine.

Više informacija o samom projektu dostupno je na adresi www.carnet.hr/e-skole/, a informacije o javnom pozivu moguće je dobiti putem adrese: eu-ured@carnet.hr.

 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju