preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 10. 11. 2005. 00:00 | RSS

Procjena znanja online?

Zvuči li vam nemoguće? Ili se već odavno bavite time? U oba slučaja pozivamo vas da se prijavite na radionicu o online ocjenjivanju (Assessment Online) koju organiziramo 8. i 9. prosinca 2005. godine u Zagrebu.

Radionici uživo prethodit će dvotjedna online nastava koja započinje 21. studenog u kojoj će polaznici započeti s radom kao sudionici na online tečaju. Radionica se bavi pedagoškim vidovima online testiranja te obučava polaznike za korištenje različitih alata za online testiranje. Namijenjena je nastavnom osoblju i znanstvenicima koji se bave online testiranjem.

Rad u radionici odvija se u dva dijela. Sudionici započinju s dvotjednom online komponentom koja se isporučuje putem Blackboard sustava za učenje Sveučilišta Dundee nakon čega slijedi dvodnevna klasična radionica tijekom koje će sudionici saznati nešto o upotrebi Questionmark Perception sustava za testiranje, inovativnom obliku online samotestiranja, vršnjačkog testiranja te o ePortfoliu. Predavači i autori radionice su stručnjaci sa Sveučilišta Dundee u Škotskoj: - dr. Nick Part, docent na odsjeku Anatomije i Fiziologije Sveučilišta Dundee u Škotskoj koji radi na projektu za uvođenje online testiranja u sve kolegije Medicinskog fakulteta Sveučilišta i - David Walker, voditelj kolegija Online testiranje koji je dio poslijediplomskog studija o poučavanju u visokom obrazovanju.

Oba predavača imaju veliko iskustvo u e-learningu i aktivno sudjeluju u različitim projektima uvođenja i provođenja online testiranja. Prijave se primaju do 18. studenog 2005. godine. Kotizacija za radionicu iznosi 1280,00 kuna po osobi. Molimo vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 18. studenog 2005. ispunjavanjem prijavnice koja se nalazi na adresi http://www.carnet.hr/crepozitorij/prijavnica-za-radionicu[1].pdf. Vise informacija o radionici možete naći na web stranicama http://www.carnet.hr/edupoint/radionice/program/pojedine .


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju