preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 2. 12. 2005. 00:00 | RSS

Čitajte novi broj Edupointa

U 39. broju časopisa Edupoint pročitajte koja je uloga nastavnika u e-obrazovanju te kako razviti infrastrukturu za učenje putem Interneta – na primjeru kanadskog Sveučilište Athabasca. Časopis možete pronaći na web adresi http://www.carnet.hr/casopis.

Koja znanja treba imati nastavnik u online obrazovanju te na koje načine može i treba motivirati studente pročitajte u članku Aleksandre Mudrinić: “Uloga online nastavnika u e-obrazovanju” popraćenom intervjuima s CARNetovim mentorima online tečajeva.

U članku autora Alana Davisa: "Razvijanje infrastrukture za učenje putem Interneta", možete pročitati što su i kako se izgrađuju idealni sustavi za online učenje i poučavanje te kako se razvijala infrastruktura za online učenje na Sveučilištu Athabasca u Canadi. Kako je bilo na predavanju The Sharing Economy kojeg je u Zagrebu održao g. Joichi Ito, jedan od pionira Interneta i Open Source inicijative pročitajte u izvještaju Tihomira Katulića. Također vam nudimo novosti i zanimljivosti vezane uz primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju, a ukoliko i vi želite pisati za časopis Edupoint, kontaktirajte nas putem e-maila edupoint-casopis@carnet.hr te pošaljite kratak sadržaj teme o kojoj biste željeli pisati. Upute za autore potražite na adresi http://www.carnet.hr/casopis/upute.

Rajna Gladović, Časopis Edupoint


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju