preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 30. 5. 2016. 09:05 | RSS

Novi webinar - Empowering teacher through self publishing

Najavljujemo novi webinar - Empowering teacher through self publishing. Autor, Nik Peachey, će webinar na engleskom jeziku održati 30. svibnja s početkom u 21 sati. Webinar je namijenjen učiteljima i nastavnicima koje izrađuju vlastite materijale za korištenje u nastavi i zainteresirani su naučiti više o prednostima i izazovima samostalnog izdavaštva, te o načinima objavljivanja vlastitih obrazovnih materijala na internetu. 

U webinaru će biti govora o napretku samostalnog izdavaštva koje može biti besplatno ili po povoljnim cijenama za učitelje, te što znači ta činjenica za učitelje kad se razmotri u kombinaciji s rastom komercijalnim platformi na kojima se mogu prodavati i dijeliti e-knjige koje učitelj može samostalno izdati. Takav rad pruža nove prilike učitelju za razvijanje svojih kompetencija a i dodatnu zaradu. Samostalno izdavaštvo je prilika za sve učitelje koji izrađuju vlastite materijale za korištenje u razredu. Izdavanjem svojih materijala u obliku e-knjige imaju priliku povećati primanja, povećati svoj profesionalni ugled i zapošljivost. U ovom webinaru vidjet ćemo koje su prednosti a koji izazovi samostalnog izdavaštva i koji utjecaj ono ima na ELT industriju u cjelini. 

Webinar će se održati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na  ovoj adresi. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

Više o korištenju webkolaboracijskog alata Connect može se vidjeti na snimci održanog webinara kao i na stranici upute za korisnike. Svi webinari se snimaju i snimke su dostupne u opisu održanih webinara


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: helpdesk@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju