preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 9. 3. 2006. 00:00 | RSS

Prijelazna radionica za programe ELA-e

9. i 10. ožujka 2006. dvodnevnom prijelaznom radionicom započinje nastava drugog semestra za polaznike sva tri programa E-learning akademije koji su s nastavom krenuli u listopadu 2005. godine.

Radionica za polaznike programa E-learning Management, E-learning Tutoring i E-learning Course Design se održala u prostorijama CARNeta, Josipa Marohnića 5, Zagreb. Prvi semestar, "Osnove e-learninga", 37 je polaznika polazilo zajednički. Prijelazna radionica je drugi od tri susreta uživo koji označava prijelaz iz prvog u drugi semestar, nakon kojeg polaznici pojedinih programa kreću s nastavom specifičnom za svaki od programa. Nastava se od listopada 2005. po prvi puta izvodi na hrvatskom jeziku. Trinaest polaznika programa E-learning Management u drugom će semestru programa steći vještine i znanja potrebna za učinkovitu implementaciju e-learninga u visoko obrazovanje u Hrvatskoj.

Jedanaest polaznika programa E-learning Tutoring očekuje usvajanje specifičnih znanja i vještina potrebnih za kvalitetno vođenje nastave u online okruženju, dok će 13 polaznika programa E-learning Course Design postati kompetentnim autorima online edukacijskih sadržaja i nastavnih aktivnosti, osposobljeni za sudjelovanje u planiranju i uspostavljanju e-learninga u vlastitoj sredini. Nastava sva tri programa traje do početka srpnja 2006. godine. Sponzor ovogodišnje generacije polaznika je Microsoft, koji sponzorira dio troškova za grupu nastavnika iz srednjih i osnovnih škola. Na taj način Microsoft se priključio akciji educiranja nastavnika na području primjene ICT-a u obrazovanju.

Više informacija o E-learning akademiji možete pronaći na adresi http://www.carnet.hr/ela ili putem e-mail adrese ela@carnet.hr.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju