preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 30. 5. 2006. 00:00 | RSS

Radionica "Poučavanje s novim tehnologijama: društveni softver i CARNetov E-learning laboratorij"

U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet 12. i 13. lipnja 2006. u Zagrebu će se održati radionica "Poučavanje s novim tehnologijama: društveni softver i CARNetov E-learning laboratorij". Iskoristite popust za nastavnike - u suradnji sa Zavodom za školstvo nastavnicima je omogućen je popust od 30% za kotizaciju za radionicu.

Sudionici ove dvodnevne radionice bit će upoznati s najčešće korištenim alatima društvenog softvera, koji uključuju blogove, wikije, sustave društvenog bookmarkinga, RSS, podcastove, sustave za dijeljenje slika i dinamične digitalne medije (rich media). Posebno će se pažnja posvetiti važnosti ovih alata i mogućnosti njihova korištenja u obrazovanju. Voditelji radionice, Jeff Miller i Brian Lamb s University of British Columbia, Vancouver, Kanada, koji koriste društveni softver u pripremi i izvođenju e-learning programa na tom sveučilištu, na primjerima će pokazati kako ovi alati  već utječu na načine poučavanja u online okruženju.

Svi će polaznici nakon radionice imati svoj blog, wiki, nekoliko drugih korisnih alata i mnogo ideja o tome kako ih mogu implementirati u poučavanju. Praktični dijelovi radionice izmjenjivat će se s kratkim diskusijama o temama vezanim uz korištenje ovih alata kao što su pitanje autorskih prava, kultura korisnika blogova, wikija i remix alata, razlike taksonomije i folksonomije, te budućih trendovi.

Želite li se prijaviti, potražite prijavnicu i više informacija o radionici na adresi http://www.carnet.hr/edupoint/radionice/program/pojedine

 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju