preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 8. 9. 2017. 09:00 | RSS

Glasajte za projekt e-Škole na I-LINC platformi

Otvorena europska platforma I-LINC koja omogućuje povezivanje sa svim dionicima zainteresiranim za poboljšanje zapošljivosti mladih i poduzetništva te modernizaciju obrazovanja uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije, uvrstila je CARNetov pilot projekt „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ u bazu izvanrednih inicijativa na području razvoja digitalnih vještina.

Projekt I-LINC razvijen je u okviru programa Europske unije za istraživanje i inovacije "Horizon 2020" kao odgovor na potrebu digitalne inkluzije diljem Europe. I-LINC pruža mnoštvo praktičnih savjeta i ideja koje pomažu mladima pri prvim koracima prema samozapošljavanju, a svi zainteresirani dionici u bazi najboljih praksi mogu pronaći mnoštvo uspješnih projekata koji im mogu poslužiti kao inspiracija za pokretanje vlastitih projekata.

Svi korisnici I-LINC platforme imaju priliku glasati do 31. listopada 2017. za primjer najbolje prakse na području digitalnih vještina. Tri projekta s najviše glasova bit će predstavljeni na završnoj konferenciji     I-LINC-a, koja će se održati 23. studenoga 2017. u Bruxellesu.

Na mrežnoj stranici I-LINC-a možete glasati i za CARNetov pilot projekt e-Škole za što je potrebno registrirati se i prijaviti na sljedećoj poveznici.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: helpdesk@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju