preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 30. 12. 2002. 00:00 | RSS

Edupoint u Rijeci

CARNetov edukacijski centar Edupoint nastavlja svoje aktivnosti namijenjene profesorima na visokoškolskim učilištima u Hrvatskoj tako će se od 13. do 24. siječnja na Ekonomskom fakultetu u Rijeci održavati in-house tečajevi za djelatnike fakulteta.

U dogovoru s predstavnicima Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Edupoint će održati niz in-house tečajeva za djelatnike. Tečajevi će se održavati od 13. do 17. siječnja te od 20. do 24. siječnja 2003. godine na Ekonomskom fakultetu, Ul. Ivana Filipovića 4, Rijeka, u Računalnoj učionici na 1. katu. Profesori će na tečajevima imati priliku naučiti osnove pretraživanja Interneta, kako ostvariti sigurnu komunikaciju putem Interneta te kako zaštititi osobno računalo od zlouporabe putem Interneta.

Oni koji žele objavljivati vlastite materijale na Internetu, mogu naučiti izraditi web stranice pomoću HTML-a i FrontPagea kao i izraditi online tečaj pomoću alata WebCT. Profesori će se na prezentacijama o primjeni Interneta u obrazovanju upoznati sa svjetskim i domaćim iskustvima te s mogućnostima upotrebe sobnih videokonferencija u obrazovanju. Raspored tečajeva i prezentacija je objavljen na web stranici http://edupoint.carnet.hr . Edupoint tim


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju