preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 3. 2019. 13:51 | RSS

Pridružite nam se na Znanstvenom pikniku

Ovogodišnji, ujedno i 8. po redu, Znanstveni piknik održat će se od 27. do 29. rujna 2019. godine u perivoju dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici.

CARNET je i ove godine jedan od organizatora Znanstvenog piknika zajedno s Udrugom profesor Baltazar, Institutom Ruđer Bošković i u suradnji s partnerima Krapinsko-zagorskom županijom i Gradom Donja Stubica. Događanje se održava pod visokim pokroviteljstvom Ureda predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Grada Zagreba te Krapinsko-zagorske županije. 

Znanstveni piknik je projekt popularizacije znanosti i umjetnosti u obliku neformalnog druženja sa znanošću. Glavni cilj projekta je promovirati znanost i izazvati interes šire populacije, a posebno najmlađih posjetitelja i školaraca.

Bogati program Znanstvenog piknika sastoji se od niza predavanja, prezentacija, radionica, znanstvenih show programa, kazališnih edukacijskih predstava i ostalih zanimljivih interaktivno-umjetničkih formata koje provode brojne udruge, znanstvene institucije, studentske sekcije, osnovne i srednje škole te pojedinci zaljubljenici u znanost i umjetnost iz Hrvatske i inozemstva.

Ulaz na Znanstveni piknik je besplatan. 

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju na manifestaciji.

Više informacija o Znanstvenom pikniku možete pronaći na službenoj stranici projekta.  

 

 


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: helpdesk@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju