preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 5. 3. 2007. 00:00 | RSS

Započeo 2. semestar E-learning akademije

Prijelaznom radionicom, koja se u razdoblju od 5. do 9. ožujka 2007.godine održava u CARNetovim prostorijama na Srcu, započeo je drugi semestar CARNetove E-learning akademije.

E-learning akademija s nastavom je počela na jesen 2004. godine na engleskom jeziku, a do danas su programe Akademije završile tri generacije polaznika. Ove je godine upisano 75 novih polaznika iz 20-ak gradova diljem Hrvatske, a po prvi su puta u nastavu Akademije uključeni i polaznici iz regije. Ovogodišnji polaznici, veliki broj kojih čine nastavnici iz osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske, druga su generacija polaznika koji nastavu slušaju na hrvatskom jeziku.

E-learning akademija sastoji se od tri jednogodišnja programa: E-learning management, E-learning tutoring i E-learning course design čija se nastava odvija najvećim dijelom online, uz tri radionice uživo. Prijelazna radionica prilika je da se polaznici po drugi se puta susretnu uživo, prisjete se znanja stečenih u prvom semestru te da se upoznaju s novim tutorima koji će ih voditi kroz drugi semetar i gradivom koje ih očekuje.

Od zanimljivih događanja valja izdvojiti radionicu "Komunikacijske vještine u e-obrazovanju" pod vodstvom doc. dr. sc. Gorana Bubaša te upoznavanje s E-learning laboratorijem - skupom resursa razvijenih specijalno za E-learning akademiju a koji obuhvaća alate popout wikija, bloga i dr.

Saznajte više na stranicama E-learning akademije na http://www.carnet.hr/ela/programi/dizajner .


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju