preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 10. 1. 2003. 00:00 | RSS

Tjedan IF-a uživo na Internetu

Od 15. do 17. siječnja na adresi: http://www.ifs.hr/ moći ćete pratiti Tjedan Instituta za fiziku (IF). U sklopu tjedna održavat će se 4. konferencija IF-a i Otvoreni dan.

Na Institutu za fiziku (IF) od 15. do 17. siječnja održava se Tjedan Instituta u sklopu kojega ćete virtualno moći sudjelovati na 4. konferenciji IF-a i Otvorenom danu te institucije. Naime, CARNet će ovom stručnom skupu pružiti uslugu organizacije videokonferencije koja će se održati između Zagreba, Rijeke, Splita i Osijeka. Također, za vrijeme trajanja Tjedna IF-a, CARNet će osigurati uživi prijenos preko Interneta (streaming) koji se može pratiti na adresi: http://bobi.ifs.hr/tjedan_instituta/.

Organizacija sobnih videokonferencija jest jedna od CARNetovih usluga koju članovima akademske i istraživačke zajednice pružamo sa svrhom omogućavanja dvosmjernog audiovizualnog komuniciranje između udaljenih korisnika. CARNet ovu uslugu izvodi od 1995. godine kada je u sklopu trajanja INFO sajma Zagrebačkog velesajma održana prva hrvatska videokonferencija. Više o samoj usluzi potražite na adresi: http://www.carnet.hr/sobne-vc, a informacije o CARNetovim videokonferencijama pronađite na: http://www.carnet.hr/dogadjanja.

Nikolina Bradić Belobrajdić

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju