preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 1. 2003. 00:00 | RSS

CARNet vezom do partija

CARNet Vas poziva na party povodom završetka akcije "Potegni vezu na faksu" koji će se održati u GAP CLUBU u srijedu 15. siječnja s početkom u 21 sat. Zabavite se uz modnu reviju mladih dizajnerica i koncert grupe Gustafi.

CARNet će u srijedu, 15. siječnja 2003. godine s početkom u 21 sat, organizirati u GAP CLUBU veliki party za studente povodom završetka akcije "Potegni vezu na faksu". Studenti će se zabaviti uz koncert grupe Gustafi i modnu reviju u organizaciji Karaka-designa - dviju mladih dizajnerica, apsolventica Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Akcijom koja je započela u listopadu prošle godine, promovirala se uporaba Interneta preko CARNeta i pohađanje tečajeva edukacijskog centra Edupoint.

Također, organizirana je i nagradna igra u kojoj je sudjelovalo 1352 članova akademske zajednice. Najsretniji su u nagradnom izvlačenju 18. prosinca osvojili prijenosna računala, digitalne fotoaparate i ručna računala dok je ostalih 90-tak sudionika dobilo kape i majice. Svim će nagrađenima nagrade biti uručene na partiju na koji je ulaz besplatan! Više podataka o akciji potražite na stranicama: http://www.carnet.hr/studenti/veza/ a mi Vam do nekih novih "CARNetovih veza" želimo dobar provod u srijedu.

Nikolina Bradić Belobrajdić

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju