preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 4. 12. 2007. 00:00 | RSS

Novi broj Edupoint časopisa

Na web adresi http://www.carnet.hr/casopis objavljen je novi broj časopisa Edupoint.

Za novi broj časopisa članovi uredništva Branka Vuk Koračak i Tihomir Katulić pripremili su ekskluzivni intervju sa Simonom Atkinsonom, jednim od vodećih britanskih stručnjaka za e-learning. Profesor Atkinson s nama je razgovarao o razvoju e-learninga, o mogućnostima njegove primjene u Hrvatskoj, o jazu između računalne pismenosti i spremnosti na tehnološke inovacije mlađeg i starijeg nastavničkog kadra te o mnogim drugim zanimljivim temama.

Drugi članak potpisuju stručnjaci sa Sveučilista u Kolumbiji. Oni kroz istraživanja koja su opisali u svom tekstu ukazuju na potrebu za kompleksnijim shvaćanjem internetske generacije studenata i njihovih tehnoloških navika.

Na kraju podsjećamo na redovite rubrike Vijesti, Zanimljivosti i Izdvajamo, u kojima je moguće pročitati što se u posljednje vrijeme važnoga dogodilo na području primjene ICT-a u obrazovanju.

Ukoliko i vi želite pisati za časopis Edupoint, predlažemo da pročitate upute za autore te da nam elektronickim putem na adresu edupoint-urednistvo@carnet.hr posaljete kratki sazetak teme o kojoj biste zeljeli pisati.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju