preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 10. 1. 2008. 00:00 | RSS

Četiri matematička časopisa u e-Knjižnici

U e-Knjižnici dostupna su četiri nova, matematička časopisa: Matka, Matematičko-fizički list, PlayMath i Poučak.

Časopisi su dostupni na adresi http://e-knjiznica.carnet.hr/matematika . __Matka__ je časopis za mlade matematičare koje izdaje Hrvatsko matematičko društvo. Izlazi tijekom školske godine u četiri broja, a u našoj e-Knjižnici dostupni su brojevi od 53. nadalje.

Matematičko-fizički list za učenike i nastavnike izdaju Hrvatsko matematičko društvo i Hrvatsko fizikalno društvo. Časopis izlazi u četiri broja tijekom školske godine a u e-Knjižnici je dostupan od prvog broja u školskoj godini 2005/2006.

PlayMath je časopis za matematiku i informatiku koji izdaju V. gimnazija iz Zagreba i Hrvatsko matematiko društvo. Časopis izlazi tri puta godišnje i u e-Knjižnici je dostupan od svog prvog broja.

Poučak je časopis za metodiku i nastavu matematike. Izdaju ga Hrvatsko matematičko društvo i Profil International. U e-Knjižnici nalaze se brojevi od prosinca 2006. Časopis izlazi četiri puta godišnje. Da bi se ulogirali, potrebno je imati aktivan elektronički identitet - AAI@EduHr za akademsku i istraživačku zajednicu, odnosno HUSO korisnički račun za učenike osnovnih i srednjih škola. Za sva dodatna pitanja obratite se CARNetovom Helpdesku mailom na adresu helpdesk@carnet.hr ili telefonski na 0800 CARNet (227 638).


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju