preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 12. 2. 2008. 00:00 | RSS

Stručno usavršavanje o primjeni i korištenju informatičkih tehnologija i sadržaja u školskom okruženju

CARNet za savjetnice i savjetnike Agencije za odgoj i obrazovanje organizira stručno usavršavanje o primjeni i korištenju informatičkih tehnologija i sadržaja u školskom okruženju.

Za savjetnice i savjetnike iz  podružnice Osijek Agencije za odgoj i obrazovanje stručno usavršavanje održati će se u Osijeku, 12. veljače 2008. od 13 do 15,30 sati, u Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Osijeku, Trg Vatroslava Lisinskog 1.

Za savjetnice i savjetnike Agencije za odgoj i obrazovanje iz podružnice Rijeka predavanje će se održati od 13 do 15,30 sati, 12. veljače, u Prvoj riječkoj hrvatskoj gimnaziji u Rijeci, Franje Kurelca 1.

Savjetnici i savjetnice Agencije iz podružnice Split, stručno usavršavanje također mogu pohađati 12. veljače od 13 do 15, 30 sati u Graditeljsko obrtničkoj i grafičkoj školi u Splitu, Matice Hrvatske 11.

Za savjetnice i savjetnike Agencije za odgoj i obrazovanje iz Zagreba stručno usavršavanje u organizaciji CARNeta održava se 19. veljače, od 13 do 15.30 sati, u Željezničko-tehničkoj školi u Zagrebu, Palmotićeva 84. Zainteresirani za stručno usavršavanje i radionice koje organizira CARNet sudjelovanje trebaju potvrditi voditeljima i predstojnicima podružnica Agencije za odgoj i obrazovanje. CARNet organizacijom stručnog usavršavanja želi doprinijeti primjeni i korištenju informatičkih tehnologija i sadržaja u školskom okružju i odgojno-obrazovnom procesu.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju