preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 10. 7. 2008. 00:00 | RSS

NetRiders: Boris Deković ide u San Jose

Na NetRiders natjecanju, održanom 9. srpnja 2008., Boris Deković, trećeplasirani s našeg nacionalnog NetRiders natjecanja, osvojio je jedno od pet nagrađenih mjesta iz EMEA regije. Boris je nastupio kao predstavnik lokalne Cisco akademije pri Elektrotehničkoj školi u Zagrebu.

Ukupno se natjecalo 67 natjecatelja iz 25 zemalja, a iz naše zemlje nastupili su još: Tomislav Šuprina (NetAkademija) i Goran Combaj (NetAkademija), koji su na našem nacionalnom natjecanju osvojili prvo i drugo mjesto. Natjecanje je održano u potpunosti on-line, a sastojalo se od tri zadatka: teorijski dio, praktični dio (konfiguriranje opreme na Packet Traceru) i rješavanje problema na helpdesku (u živo putem telefona). Boris Deković osvojio je sedmodnevno nagradno putovanje u San Jose, California, gdje se nalazi centrala tvrtke Cisco Systems. Ostali dobitnici su: Csilla Bessenyei (Madžarska), Grega Preseren (Slovenija), Cristian Sandescu (Rumunjska) i Pavel Stefanov (Bugarska).

CARNet čestita Borisu i ujedno poziva instruktore i polaznike da se pripremaju za slijedeće natjecanje, predviđeno za travanj 2009.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju