preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 6. 2. 2003. 00:00 | RSS

Videokonferencijska rasprava o znanosti

10. veljače u 16 sati možete uz pomoć CARNeta uživo na adresi http://www.humboldt-club.hr/zakon/zakon.html pratiti skup na kojem će istaknuti stručnjaci s područja znanosti i visokog obrazovanja raspravljati o spornim točkama u Prijedlogu nacrta Zakona o znanosti i visokom obrazovanju.

Klub hrvatskih Humboldtovaca na čelu s predsjednikom prof.dr.sc. Mladenom Pavičićem, organizira na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 10. veljače u 16 sati raspravu o Prijedlogu nacrta Zakona o znanosti i visokom obrazovanju. CARNet će ovoj zanimljivoj raspravi pružiti uslugu organizacije videokonferencije tako da će se ona istovremeno odvijati na tri «cyber povezane» lokacije: na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, na Institutu Ruđer Bošković u Zagrebu te u CARNetovoj učionici u Splitu. Sudionici skupa su, predvođeni ministrom znanosti i tehnologije prof.dr.sc. Gvozdenom Flegom, redom istaknute osobe s područja znanosti i visokog obrazovanja. Temelj njihove rasprave bit će argumentiranje točaka koje su se u prethodnim raspravama o spomenutom Zakonu pokazale kontraverznima. Za vrijeme trajanja rasprave CARNet će osigurati uživio prijenos preko Interneta (streaming) koji se može pratiti na adresi: http://www.humboldt-club.hr/zakon/zakon.html.

Organizacija sobnih videokonferencija jedna je od CARNetovih usluga koju članovima akademske i istraživačke zajednice pružamo sa svrhom omogućavanja dvosmjernog audiovizualnog komuniciranje između udaljenih korisnika. Više o usluzi možete pronaći na adresi: http://www.carnet.hr/sobne-vc.

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju