preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 2. 2003. 00:00 | RSS

Novi broj e-časopisa

Od 10. veljače na adresi http://edupoint.carnet.hr/casopis dostupan je novi broj elektroničkog časopisa Edupoint koji donosi najnovije informacije iz svijeta novih tehnologija primijenjenih u edukacijske svrhe.

Novi, dvanaesti, broj časopisa Edupoint dostupan je na mreži od 10. veljače i možete ga čitati na već poznatoj adresi: http://edupoint.carnet.hr/casopis. Kao i uvijek, časopis nam donosi aktualne teme, a posebno bismo istaknuli članak o poticanju nastavnika na uvođenje novih tehnologija u nastavi. Autor spomenutog članka je Steven W. Gilbert, osnivač grupe Poučavanje, učenje i tehnologija (TLT), nezavisne neprofitne organizacije, originalno povezane s Američkim udruženjem za visoko školstvo (AAHE). U ovom broju čitajte kako informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) mogu utjecati ne samo na poučavanje, već i organizaciju, financiranje i upravljanje sveučilištima. Također, saznajte i gdje se prijaviti na online radionicu koja podučava o pristupačnosti mrežnih sadržaja.

Podsjetimo, časopis Edupoint izdaje istoimeni CARNetov edukacijski centar. Uredništvo časopisa na čelu s glavnom uednicom Jasnom Tingle od prvog je broja otvoreno za suradnju sa svim autorima koji žele pisati o primjeni IT- a u obrazovanju. Časopis će uskoro doživjeti svoje tiskano izdanje, a do tada Vas pozivamo da ga i dalje pratite na adresi: http://edupoint.carnet.hr/casopis .

Nela Marasović

Uredništvo weba


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju