preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 7. 10. 2008. 00:00 | RSS

E-tečaj za e-mentore, novi CARNetov online tečaj

Program CARNetovih online tečajeva uz podršku online mentora obogaćen je za još jedan online tečaj. Radi se o praktičnom online tečaju pod nazivom E-tečaj za e-mentore.

Tečaj je namijenjen svim učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama koji žele primijeniti online tečajeve u svojoj nastavi. Pohađanje tečaja se preporučuje svim učiteljima i nastavnicima koji koriste CARNetovu uslugu E-tečajevi za škole.

CARNetov online tečaj E-tečaj za e-mentore odvija se u open source alatu Moodle. Za pohađanje online tečaja potrebno je napredno korištenje Interneta (forum, e-pošta), a također se preporuča i poznavanje sadržaja CARNetovog online tečaja Komunikacija i kolaboracija putem Interneta. Tečaj traje pet tjedana.

Na CARNetov online tečaj E-tečaj za e-mentore možete se prijaviti putem online obrasca dostupnog na http://www.carnet.hr/edupoint/onlinetecajevi/prijava. Tečaj će za prvu grupu polaznika započeti 20. listopada. Za prijavu na tečaj potrebno je posjedovati elektronički identitet unutar AAI@EduHR sustava.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju