preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 10. 2008. 00:00 | RSS

Otežan pristup CARNet mreži individualnim korisnicima

Posljednjih dana javljaju se problemi prilikom spajanja individualnih korisnika na MetroCARNet i XCARNet uslugu na širem području grada Zagreba.

Problemi sa spajanjem su posebno izraženi u večernjim satima kada je povećan broj korisnika koji se spajaju. Uzrok problema sa spajanjem je povećanje broja korisnika koji koriste ove usluge, tako da trenutno instalirana mrežna oprema predviđena za ove usluge radi na maksimalnom opterećenju.

Nastali problemi su tehničke prirode i biti ce riješeni čim se instalira nova mrežna oprema na koju se korisnici spajaju. Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet je novu opremu već naručila te je potrebno određeno vrijeme kako bi se ista dopremila i instalirala. Do 24. listopada očekujemo prijem nove mrežne opreme i njezinu instalaciju, čime bi se otklonile sve poteškoće koji se korisnicima trenutno javljaju prilikom pristupanju CARNet mreži. Ispričavamo se svim korisnicima zbog neugodnosti koji su im prouzročene nemogućnošću pristupa na CARNet mrežu te ujedno molimo za još malo strpljenja.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju